top of page

Zoeken naar jouw droomhuis

Professioneel met liefde én passie!


Verhuizen is een life event. Life events zijn gebeurtenissen in je leven die positief of negatief het gevoel van geluk en tevredenheid beïnvloeden. Sommige van die gebeurtenissen veroorzaken veel stress en maken veel emoties los. Hoe fijn is het als iemand je uit handen neemt wat je als stressvol ervaart. Als alles rondom de aankoop van je huis zo stressvrij mogelijk wordt gedaan door een betrouwbare partner die jouw droomhuis voor je vindt. Hét droomhuis dus. Dit doet Janou met liefde en passie én op een professionele manier.


Janou is gespecialiseerd in aankoop en draagt graag bij aan het geluksgevoel van kopers van woningen met kennis, intuïtie en de ‘female touch’. Zij wil het hele proces zo vlekkeloos en prettig mogelijk laten verlopen en daarvoor biedt zij veel mogelijkheden. Pas als ik het droomhuis voor iemand gevonden heb, is mijn missie geslaagd. Een huis met een fijne sfeer dat voelt als een warme deken. Voor de een is dat een knus huis met oude elementen, voor de ander is dat een ruim huis met veel lichtinval”, aldus Janou.
“Ik hou van mij vak en wil graag deel uitmaken van de reis naar het nieuwe droomhuis van mijn klanten”, zegt Janou. Fullservicepakket Om alle zorgen rondom de koop van een huis weg te nemen, biedt zij een fullservicepakket met naast de standaard componenten, zaken als bijvoorbeeld een verhuizing door een erkend verhuisbedrijf, begeleiding van de bouwkundige keuring, een interieuradvies, tuinonderhoud door een hovenier of grote schoonmaak door een erkend schoonmaakbedrijf. Janou; “Mijn visie is het ont-zorgen van de kopers door het uit handen nemen van alle extra’s die vaak als stressvol worden ervaren. Het gaat volgens mij bij het kopen van een huis om de juiste mix van emotie, mensen, persoonlijke begeleiding, helderheid en communicatie. Ik begrijp wat er komt kijken bij het kopen van een woning. Niet alleen op het inhoudelijke en juridische vlak, maar ook bij wat het met iemand doet. De aankoop van jouw droomhuis is memorabel levensmoment; dit moet een mooi en fijn moment zijn, met de verschillende elementen perfect op elkaar afgestemd. Gelukzalig gevoel Janou is gestart op 1 april en het logo, de letter J, staat niet alleen voor de eerste letter van haar eigen naam, het is ook de eerste letter van een drietal voor haar heel betekenisvolle personen. Mijn passie voor huizen sloop er vanzelf in. Met mijn achtergrond in de makelaardij en de wereld van interieur heb ik mijn passies en krachten kunnen bundelen in mijn eigen bedrijf”, vertelt Janou. Ik ben gek op huizen én mensen. Met deze fijne eigenschap ben ik een aantal jaren geleden de makelaardij ingerold en ik neem al mijn ervaringen hierin mee. Ik wil het nu écht op mijn eigen manier gaan doen.”


“Er moet iets in een huis zijn wat je trekt. Ondanks het eventuele afscheid van het vorige huis moet het een mooi, nieuw begin zijn. Met mijn vrouwelijke efficiëntie en doortastende werkwijze begeleid ik kopers tijdens het hele proces. Ik werk veelal in Zwolle maar ook daarbuiten in een straal van zo’n 25 kilometer”, aldus Janou.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

PORTRET

Comments


  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page