top of page

Een huis koop je met je hart

Ik word (bijna) iedere dag (vrolijk) wakker en denk dan: YES, vandaag mag ik weer deel uitmaken van iemands volgende levensfase. Hoe bijzonder is dat?’

“Aankoop is voor mij geen bijzaak”

Ik zet alles op alles om mijn klanten te helpen bij iedere stap van het aankoopproces. Van A tot uiteindelijk Wonen. En daarbij ga ik een stap verder dan de gemiddelde makelaar.

Veel makelaars richten zich hoofdzakelijk op de verkoop van huizen. Voor het daadwerkelijk actief zoeken is weinig tijd. Als aankoopmakelaar richt ik mij 100% op het kopen van huizen, daarom sta je bij mij vooraan in de rij. Ik ben continu bezig met het zoeken, vinden én aankopen van jouw droomhuis.

Ik bied meer dan makelen alleen. Ik sta je bij als aankoopadviseur, sparringpartner, vraagbaak en projectbegeleider. Want tijdens een aankoopproces kom je al snel andere vraagstukken tegen over bijvoorbeeld de financiering, het bestemmingsplan, de verbouwing, de verhuizing of de inrichting van je nieuwe huis. Ook dan denk ik graag mee en bied je de juiste expert of vakman aan.

“Een huis koop je met je hart”

Als aankoopmakelaar stel ik de klant én de woonwensen centraal. Want een huis koop je met je hart. Dat vind ik een prachtig vertrekpunt. Iedere klant heeft een eigen verhaal. Daardoor is ieder aankoopadvies en iedere zoektocht anders. Het is een intense samenwerking waarin kantooruren geen rol spelen. Wil je met me sparren? Je kunt me altijd bellen, ook ’s avonds in afwachting van een spannende onderhandeling of vlak voor de sleuteloverdracht.

Als aankoopmakelaar ontmoet ik iedere dag mensen die niet zomaar een huis zoeken. Ze zoeken hun droomhuis, een echt thuis. Ik ben écht nog iedere dag blij dat ik door mijn werk een waardevolle bijdrage kan en mag leveren op zo’n life event.


Ik ben Janou jouw Aankoopmakelaar. Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn zoon Joep nèt onder de rook van Zwolle.
20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page