top of page

PORTRET


Eerlijk is eerlijk; ik voelde me best lichtelijk vereerd toen Kimberley mij benaderde voor de POWERVROUWEN-portrettenreeks in de jubileumeditie van Regiolokaal... Als je het aan mij vraagt; ik heb geen idee wat een powervrouw moet zijn. Als ik de definitie ga opzoeken kom ik terecht bij allerlei vage uitroepen als: “Powervrouwen staan positief en met zelfkennis in het leven, zijn zelfverzekerd” of “Voor ambitieuze vrouwen die geloven in succes uit eigen kracht en deze kracht willen inzetten op een gedreven, energieke en ondernemende wijze.”  

 

In mijn ogen is een powervrouw gewoon een vrouw die doet wat ze kan, rekening houdend met haar eigen vermogens en grenzen. Die zich niet op laat jutten door anderen en autonoom is. Een vrouw die zichzelf kan zijn in de meeste situaties, die voor haar mening uit durft te komen. Ook al is dit soms niet gemakkelijk, en krijgt ze veel tegenwicht en is haar smaak misschien te uitgesproken.


Zijn ALLE vrouwen niet gewoon powervrouwen; vrouwen die iedere dag hun stinkende best doen, de vrouw die iedere dag worstelt én boven komt, de vrouw die iedere dag probeert er wat van maken, ongeacht haar situatie, haar zorgen, ondanks alles.


Benieuwd naar het eerbetoon aan al die leuke, mooie en ondernemende vrouwen? https://issuu.com/onthe-spot6/docs/lr_66225157_onthespot_regiolokaal_2024-01-totaal/50

De complete jubileumeditie van Regiolokaal lees je via onderstaande link: https://issuu.com/onthe-spot6/docs/lr_66225157_onthespot_regiolokaal_2024-01-totaal48 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page