top of page

JANOU UITGEROEPEN TOT DE BESTE AANKOOPMAKELAAR VAN ZWOLLE


"Holy Moly; knijp me even ... " Dat is wat ik dacht toen ik dit gistermiddag in de voorvertoning op mijn beeldscherm zag:

Hé winnaar,

 

Van harte gefeliciteerd! 🎉Je bent dé beste aankoopmakelaar van Zwolle 2023! 🥇🏆

En dat is meer dan terecht! Deze erkenning is een prachtige beloning voor de sterke reputatie die jullie hebben opgebouwd.

 

Voor mij is het soms bijna niet te bevatten… Een jaar geleden startte ik lichtelijk impulsief én in recordtempo mijn eigen makelaarskantoor, een meisjesdroom. In een week tijd bouwde en vulde ik mijn eigen website, werkte ik mijn visie verder uit in teksten en in een huisstijl. Tijdens een soort workcation onder de Spaanse zon zag Janou jouw Aankoopmakelaar het levenslicht. Meerdere mensen hebben me gewaarschuwd; een alleenstaande moeder die haar zekerheid en vaste baan opgeeft en haar dromen achternagaat. "Je moet wel gek zijn!" Gelukkig hebben ook veel mensen in mij gelooft. En moet je kijken waar ik nu sta. Eerlijk is eerlijk, ik heb hard moeten knokken, en keihard gewerkt om dit bedrijf neer te zetten. Maar ik ben ontzettend dankbaar voor waar ik nu mag staan. Waar ik sta, staat ook een hechte club fijne en mooie mensen dicht bij mij. Mensen op wie ik kan bouwen, die ik mag vertrouwen en die altijd voor mij (én mijn Joep) klaar staan met raad en daad. Waarom ik dit bericht schrijf? OM JULLIE TE BEDANKEN! Hulde aan de leukste klanten en opdrachtgevers. Hulde aan mijn harde kern én inner circle. Door jullie kan ik staan waar ik nu sta ik en kan ik doen wat ik het allerliefste doe; ik voel me écht een bevoorrecht mens. Ik leef mijn droom! Ik kan zo ontzettend blij worden van mijn vak, van de prachtige huizen en appartementen die ik mag aankopen, van mijn blije kopers. Dank jullie wel voor het vertrouwen, jullie enthousiasme, jullie warme reviews! Ik voelde sterk de drang dit even te delen met jullie; melancholiek maakte zich van mij meester de afgelopen 24 uur. Ik kan niet wachten om verder te mogen groeien komend jaar! 2024, i am so ready!43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page