top of page

Wij zijn genomineerd tot de beste aankoopmakelaar van regio Zwolle!


"In de race voor de titel van de beste aankoopmakelaar in Zwolle!"

Het is voor mij persoonlijk een onwijze eer om hiervoor genomineerd te mogen worden. Ik ben er dan ook trots op om dit nieuws te mogen én kunnen delen. Dat is natuurlijk iets wat niet had gekund zonder mijn fijne en leuke opdrachtgevers. Vanaf deze plek dus een shoutout naar de leukste klanten: dank jullie wel voor het vertrouwen en de warme recensies... Hartverwarmend! Ik heb dit jaar al veel klanten mogen bijstaan in het vinden van hun droomhuis; iets wat ik natuurlijk nog voor veel meer huizenzoekers hoop te kunnen doen in het aankomende jaar!

Kan ik jou ook helpen bij het aankopen van jouw droomhuis? Ben je benieuwd wat mijn meerwaarde is als aankoopmakelaar en waarin ik mij onderscheid? Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

Warme decembergroet,

Janou9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page